Event

Julbordskörningar
Med våra julpyntade vagnar och bjällror på hästarna infinner sig julkänslan direkt, oberoende väderlek. Vi kan tranportera sällskap upp till 50 personer. Är Ni ett större sällskap än så kan vi ta hjälp av våra branschkollegor eller köra skytteltrafik. Finns önskemål kan vi även hjälpa till med att servera varm glögg under färden.

 

TV/Film
Vi har jobbat för Sveriges Television, Kanal 5, Sveriges Radio och Tv4 och flera av Sveriges större produktionsbolag. Våra hästar är trafiksäkra och tålmodiga så omtagningar är inga problem, vilket har gjort att vi har fått återkommande jobbuppdrag.

 

Marknader
Vi gör flera marknader per år, där vi gör kortare turer som uppskattas stort av gammal som ung. Är du marknadsarrangör kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion för hur Ni ska kunna få häst&vagn på Er marknad.

 

Pr jippo
Vill Ni nå ut på ett litet speciellt sätt. Häst&vagn drar alltid till sig blickar från passerande människor.

 

Möhippa/Svensexa
Vill Ni göra nått annorlunda för den kommande bruden/brudgummen, kontakta oss. Vi kan erbjuda olika vagnar beroende på storleken på sällskapet om Ni vill färdas tillsammans. Eller vill Ni kanske låta Hen rida på en av snälla hästar. Vi hjälper till och leder eller rider med.

 

Begravning
Vi har kört flera begravningar med vår Wagonette som vi har omvandlat genom att ta bort sätena och sätta dit en plattform. Av hänsyn till den som gått vidare och dennes närstående har vi inte tagit några kort på ekipaget. Många har valt att dekorera vagnen personligt dagen innan eller tidigare på dagen.